Zoek

Retourvoorwaarden

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@exclusivetruckstyling.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

We proberen altijd ons best te doen om alle producten zo goed mogelijk af te leveren. En soms gaat het helaas mis. We proberen het probleem altijd zo goed mogelijk op te lossen.

Let op. Soms zijn producten volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en auto. Stuur ons altijd een bericht als iets terugkomt.

Filters
Sort
display