Suchen

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen maken wij bijna altijd op maat en hierdoor kan er soms wat meer tijd tussen zitten. De gemiddelde tijd is 4-6 weken, we proberen altijd sneller. maar we kunnen daarin geen garanties geven. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen verschillen per verzendzone. Dit verschijnt automatisch als het adres ingevoerd is.

U ontvangt een mail met een track en trace code zodra wij het pakket aanbieden aan onze vervoerder. Ook ontvang je een mail als je bestelling klaar is. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgers. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Filters
Sort
display